Tilaajavastuu

Tilaajavastuulain mukaiset verovelka-, TyEL- ja vakuutustodistukset

Asiakkaille

Yrityksemme kuuluvat Tilaajavastuu.fi -palveluun. Voit sieltä maksutta tulostaa ajantasaisen raportin tilaajavastuulain edellyttämistä tiedoista; todistus verojen ja eläkevakuutusmaksujen maksamisesta, työtapaturmavakuutuksesta sekä kaupparekisterin tiedot. Tilaajavastuu.fi -palvelu on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä.

Mikäli haluat dokumentit suoraan meiltä, ota yhteyttä laskutukseemme; laskutus (at) nostokonepalvelu.fi.

Todistuksen yritysryhmän voimassaolevasta vastuuvakuutuksesta voit tulostaa alla olevasta linkistä. Vastuuvakuutuksen maksimikorvaus vahinkotapahtumaa kohden on 3M€ (3.000.000,00). Korvaussummaa voidaan tarvittaessa tapauskohtaisesti korottaa.

Vastuuvakuutustodistus 2024

 

Noudatamme nosturinkuljettajien osalta Infra ry:n ja Rakennusliitto ry:n välistä Maa- ja vesirakennusalan työehtosopimusta sekä
autonkuljettajien osalta ALT ry:n ja AKT ry:n välistä Kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Nostokonepalvelu on arvonlisäverolain 8c §:n tarkoittama rakentamispalveluiden ostaja siten, että alla mainittujen yritysten ostamiin, laissa määriteltyihin rakentamispalveluihin sovelletaan käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Nostokonepalvelu RN Oy Nostokonepalvelu JK OY
Nostokonepalvelu Projects Oy Nostokonepalvelu AT Oy

 

Toimittajille

Toimittajan on annettava tilaajavastuulain selvitykset vuokratuista työntekijöistä ja alihankinnasta, johon liittyy miestyötä.

Suosittelemme toimittajillemme liittymistä tilaajavastuu.fi –palveluun.

 Selvitystä ei tarvita pienehköistä (alle 9.000,00 €) alihankintasopimuksista ja yhteensä enintään 10 työpäivää kestävästä vuokratyön käytöstä.

Vaadittavat selvitykset: ennakkoperintärekisteri, työnantajarekisteri ja alv-rekisterimerkinnät, kaupparekisteriote, verovelkatodistus, eläkevakuutustodistus, selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta ja todistus tapaturmavakuutuksesta.

Edellytämme, että alihankkijamme huolehtii lakisääteisistä työturvallisuus- ja ympäristövelvoitteistaan moitteettomasti.